9 unieke huurwoningen in Spierdijk

Wonen in een prachtige huurwoning in Spierdijk? Dat kan! Er zijn 9 nieuwbouwwoningen in de vrije sector verhuur beschikbaar. 

De woningen zijn gelegen in het nieuwbouwplan Spierland in Spierdijk. Het betreft ruime eengezinswoningen met een gebruiksoppervlakte van circa 112 tot 133 m². Tevens hebben de woningen een mooi afgewerkte tuin met een ruim terras en een separate buitenberging. 

Bekijk voor meer informatie en plattegronden de brochure

Heb je interesse in een huurwoning? Meld je dan aan bij de makelaar:
Jaspers- van Diepen Makelaars
wognum@jaspers-vandiepen.nl
Telefoonnummer 0229 573600
www.jaspers-vandiepen.nl 
 

Toewijzingscriteria

De 9 huurwoningen worden via de toewijzingscriteria vanuit de gemeente toegewezen. In de komende drie maanden, startende vanaf 23 november 2022,  zullen wij kandidaat huurders verzamelen. Bevindt u zich in categorie A? Dan kunnen wij u gelijk een woning toewijzen. Indien u zich in categorie B of C bevindt kunnen wij pas toewijzen vanaf 23 februari 2023. Hierbij geldt dat kandidaat huurders in categorie B voorgaan op categorie C. Na 23 februari 2023 kan er vrij worden toegewezen. De oplevering van de huurwoningen zelf vindt plaats in maart 2023.
Heeft u vragen omtrent de toewijzing? Neem dan contact met de makelaar. 

De categorisering is als volgt:

Categorie A
Zijn mensen die ingeschreven staan in de Basisregistratie Personen van de gemeente Koggenland en die woonachtig zijn en in het Centraal Bureau Statistiek - postcodegebied Spierdijk, hierna te noemen: ‘CBS-postcodegebied Spierdijk’. Het CBS-postcodegebied Spierdijk omvat de postcodes 1641, 1642, 1643 en 1647 CM huisnummers 113 tot en met 135 en 1647 CL huisnummers 100 tot en met 112. 

Categorie B
Zijn mensen die niet woonachtig zijn in het CBS-postcodegebied Spierdijk, doch wel sociaal-economisch gebonden zijn aan Spierdijk, door:
a. geboren in Spierdijk; of
b. actief lid óf actief vrijwilliger te zijn van een vereniging of stichting met haar zetel in Spierdijk; of
c. werkzaam te zijn in Spierdijk

Categorie C
Zijn belangstellenden van buiten het CBS postcodegebied Spierdijk en die niet kunnen worden aangemerkt als B- geïnteresseerden.

Bij de makelaar kunt u aangeven onder welke categorie u valt. Indien dit categorie A of B is, dient u dit schriftelijk aan te tonen. 

Dorps wonen met uitzicht

De nieuwe wijk 'Spierland' heeft het karakter van een kleinschalige, landelijke en intieme woonbuurt, waar het open polderlandschap nooit ver weg is.

Spierdijk is een actief, betrokken en dynamisch dorp
Spierdijk is een mooi groen dorp, gelegen in de gemeente Koggenland tussen Hoorn en Heerhugowaard en wordt omringd door de dorpen De Goorn, Wogmeer, Zuidermeer, Bobeldijk en Berkhout. Spierdijk is gelegen nabij de A7 en de toekomstige N23 met een goede verbinding richting Randstad en Lelystad. Landelijk wonen met enerzijds het groen en de gemoedelijkheid van een dorp en anderzijds de reuring van Alkmaar, Heerhugowaard en Hoorn om de hoek. 

In het naastgelegen Avenhorn vindt u winkelcentrum De Vijverhof, een aantrekkelijk en levendig winkelcentrum. In Spierdijk leeft het verenigingsleven volop. In het dorp zijn onder andere een voetbal-, handbal- en tennisvereniging actief. Het actieve verenigingsleven vormt samen met de basisschool het actieve sociale hart van het dorp.

Aanmelden

Heeft u interesse in een huurwoning? Meld u aan om op de hoogte te blijven. 

Makelaar

Jaspers - Van Diepen Makelaars
Burgemeester Commandeurlaan 2
1687 BH Wognum
0229 - 573600
www.jaspers-vandiepen.nl/

Verhuurder

Scholtens Solide Goed B.V.
Geert Scholtenslaan 10
1687 CL Wognum